Upoznavanje studija

Održan „Dan orijentacije“ – druženje i upoznavanje VERN’ovih brucoša

Uoči početka nove akademske godine, na VERN'u je održan tradicionalni „Dan orijentacije preddiplomskih studija“ – druženje brucoša s predavačima, predstavnicima studenata i članovima akademske zajednice.

Prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić

Uoči početka nove akademske godine, na VERN’u je održan tradicionalni „Dan orijentacije preddiplomskih studija“ – druženje brucoša s predavačima, predstavnicima studenata i članovima akademske zajednice.

Studentima svih osam preddiplomskih studija – Ekonomije poduzetništva, Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva, Odnosa s javnošću, Poslovne ekonomije, Poslovne informatike, Tehničkog menadžmenta i Turizma – dobrodošlicu je poželjela prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić koja ih je uvodnim riječima upoznala s akademskim životom na VERN’u.

Na odvojenim predavanjima, voditelji preddiplomskih studija brucoše su detaljnije upoznali sa studijem kojeg su upisali te su im približili nastavni program, studentske aktivnosti i „studentski životu“ na VERN’u. Predstavljeni su im i programi VERN’ Sport i VERN’ Kultura, kao i aktivnosti Udruge studenata VERN’a, nakon čega su brucoši nastavili druženje i razmjenu prvih dojmova u studentskoj kantini. 

Cjelokupnu galeriju fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici.

Autor fotografija: Petar Vučetić

Odjel za komunikacije
Datum objave: 28.9.2018.