Društvena odgovornost

Počinje tjedan „razvoja društvene svijesti o prijevarama i korupciji“ u organizaciji Deloittea, VERN’a i partnera

Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama u Hrvatskoj se obilježava od 18. do 22. studenoga, a ulaz na događanja je slobodan uz prethodnu prijavu.

Od ponedjeljka 18. studenoga u Hrvatskoj će se po prvi puta prigodno obilježiti „Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama“, čiji programski sadržaj organizira Deloitte Hrvatska u suradnji s VERN’om te brojnim akademskim partnerima.

Cijeli će se program održavati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, do 22. studenoga, a obuhvatit će niz tematskih događanja na kojima će se diskutirati o izloženosti hrvatskog gospodarstva korupciji i prijevarama, te na kojima će biti predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u borbi protiv korupcije.

Sudjelovanje na svim događanjima je slobodno, ali uz obaveznu prethodnu prijavu, zbog ograničenog broja sudionika. Prijavu dolaska na pojedini događaj i rezervaciju mjesta možete najaviti putem email adrese vmatkovic@deloittece.com (Višnja Matković), najkasnije do 11. studenoga.

U prostorima Hrvatske udruge poslodavaca u ponedjeljak će biti predstavljeni i rezultati istraživanja za Hrvatsku, koji su dobiveni u okviru regionalnog istraživanja na temu „Percepcija prijevare i korupcije te odrednice (ne)korumpiranog ponašanja studenata u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji“.

Pregled događanja

Datum i lokacija Događaj
18. 11. 2019.
Hrvatska udruga poslodavaca,
Radnička cesta 52/1, Zagreb
Svečano otvorenje tjedna i prezentacija rezultata istraživanja „Percepcija prijevare i korupcije te odrednice (ne)korumpiranog ponašanja studenata u Hrvatskoj”
19. 11. 2019.
Hrvatska udruga poslodavaca,
Radnička cesta 52/1, Zagreb
Zaštita zviždača – Zakon o zaštiti prijavitelja nepravilnosti

20. 11. 2019.
Zagrebačka burza,
Ulica Ivana Lučića 2a, Zagreb

Etičko ponašanje i kultura poslovanja

20. 11. 2019.
EBRD Hrvatska,
Miramarska 23, Zagreb

*sudjelovanje isključivo
putem pozivnice

Radionica: „Međunarodni standardi za borbu protiv korupcije”
21. 11. 2019.
Ekonomski fakultet Zagreb,
Kennedyjev trg 6, Zagreb
Središnja konferencija o prijevarama i korupciji
22. 11. 2019.
Visoka poslovna škola PAR,
Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka
Konferencija „Žene bez PARdona”

Detaljnije informacije o obilježavanju „Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama“ i pojedinostima svih događanja možete saznati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 8.11.2019.