Vijeće studenata VIVŠ-a RH

Naš student Ivan Pnjak novi predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH

Uz kolegu Pnjaka, u vodstvo Vijeća je izabrana i naša studentica Rika Szabo, na funkciju voditeljice Ureda za studentski standard i kvalitetu.

Sudionici izborne sjednice

Na izbornoj sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, koja je održana 8. studenoga na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu, student VERN’ovog diplomskog studija Upravljanje ljudskim potencijalima Ivan Pnjak izabran je za novog predsjednika Vijeća studenata, na jednogodišnji mandat.

U predsjedništvo je izabrana i Katarina Šarac s Veleučilišta Velika Gorica na funkciju tajnice, dok su kao zamjenici predsjednika izabrani Alen Abdulahović s Veleučiliušte u Rijeci i Nikolina Jurjević sa  Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta. 

Na izbornoj sjednici su izabrani i voditelji sedam ureda Vijeća studenata, koji zajedno s predsjedništvom čine Vodstvo Vijeća studenata, a među izabranima je i studentica VERN’a Rika Szabo, koja će obavljati funkciju voditeljice Ureda za studentski standard i kvalitetu

Čestitamo našim studentima na izboru u ovo važno tijelo, koje u sustavu visokog obrazovanja zastupa interese više od 45.000 studenata veleučilišta i visokih škola. 

Detaljnije informacije pročitajte na internetskoj stranici Vijeća studenata.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.11.2019.