Vijeće studenata VIVŠ-a RH

Naš kolega Ivan Pnjak sudjelovao na važnim sastancima na temu statusa studenata svih veleučilišta i visokih škola

Ivan je na sastancima sudjelovao u funkciji predsjednika Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske.

Student VERN’a i predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH, Ivan Pnjak, prošloga je tjedna prisustvovao nizu sastanaka na temu zastupanja i unapređenja položaja studenata svih veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj.

U prostorima Ministarstva znanosti i obrazovanja naš je Ivan s tajnicom Vijeća studenata, Katarinom Šarac, u prošlu srijedu održao sastanak na kojem su predstavnike ministarstva upoznali s aktivnostima Vijeća u tekućoj akademskoj godini.

U četvrtak je s kolegama iz Vijeća studenata i predstavnicima Agencije za znanost i visoko obrazovanje diskutirao o projektu vezanom uz promicanje Erasmus programa za obavljanje stručnih praksi, odnosno prilikama i izazovima koje se mladima pružaju kroz taj program.

Također, na redovnom sastanku koji je u petak održan u Ministarstvu znanosti, naš je Ivan kao predstavnik studenata veleučilišta i visokih škola sudjelovao radu u Povjerenstva za Izmjene i dopune Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, jednom od temeljnih zakona visokoobrazovnog sustava.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.2.2020.