Radionica

VERN’ovi predavači održali radionicu za djelatnike Rektorata Sveučilišta u Zagrebu

Polaznici radionice usvojili su znanja i vještine u području poslovne komunikacije.

U okviru VERN’ovih programa poslovnog i osobnog razvoja, naši su predavači krajem veljače za 28 djelatnika Rektorata Sveučilišta u Zagrebu održali radionicu pod nazivom „Komunikacijska rješenja iz dana u dan“.

Svrha radionice je bila prenijeti polaznicima nova i primjenjiva znanja i vještine u području poslovne komunikacije, koja će im poslužiti za dodatni poslovni razvoj i unaprjeđenje poslovnih procesa.

Teme radionice koje su pohađali djelatnici Rektorata Sveučilišta u Zagrebu bile su

  • Praktična rješenja za komunikacijske izazove u poslovnom okruženju,
  • Uspješna komunikacija sa zahtjevnim sugovornicima i
  • Poslovno dopisivanje u vremenu komunikacijskih izazova.

Radionice su održali dr. sc. Elvira Mlivić Budeš iz Filaksa te VERN’ovi profesori  Silvana Fratrić Kunac, profesorica psihologije i profesor Vicko Krampus. Osim što su polaznicima prenijeli akademska i znanstvena  znanja, obogatili su ih i praktičnim poslovnim znanjima, budući da svi predavači na programu posjeduju i bogato poslovno iskustvo iz realnog sektora.

Želite li se motivirati i inspirirati za nove poslovne uspjehe uz praktičnu edukaciju, pozivamo vas da istražite VERN’ove programe poslovnog i osobnog razvoja, usvojite nova znanja i ostvarite svoj puni poslovni potencijal.

Prijave za predavanja u proljetnom ciklusu su otvorena, a više informacija o svakom pojedinom programu možete istražiti NA OVOM LINKU.

Za sve dodatne informacije i upite oko programa i ponude, možete se obratiti kolegama iz ureda za cjeloživotno obrazovaje (Igor Buzov, igor.buzov@vern.hr ili Boška Relić, boska.relic@vern.hr, 01.48.81.826).

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.2.2020.