Studentsko natjecanje

VERN’ovi studenti se plasirali u finale Deloitteovog Instagram natječaja

Na studentskom natječaju povodom „Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama“ sudjelovala su čak tri tima VERN'ovih studenata.

FAW_CRO_FRAUDO Instagram profil

Tim VERN’ovih studenata pod nazivom FAW_CRO_FRAUDO u sastavu Leila Harbaš i Mislav Petošić plasirao se u finale studentskog Instagram natječaja kojeg provodi Deloitte, povodom obilježavanja „Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama“.

Podsjetimo, studenti su u ovom natječaju imali zadatak kreirati profil na Instagramu te producirati sadržaj (story, foto, video) kojim će upozoravati na društveni problem prijevare, mita i korupcije.

U natječaju su sudjelovala tri tima naših studenata, ali se u finale uspio plasirati onaj s najviše prikupljenih reakcija, u ukupnoj konkurenciji svih timova.

Naši će studenti u finalu, 21. studenoga na Ekonomskom fakultetu, prezentirati svoj Instagram profil, a o pobjedniku će odlučiti glasovi publike. Stoga, ako ste u prilici, prijavite se za besplatno sudjelovanje i dođite podržati naše studente.

Želimo im uspješan nastup u finalu!

„Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama“ u Hrvatskoj će se po prvi put obilježiti od 18. do 22. studenoga, nizom događanja u organizaciji  Deloittea i brojnih drugih istaknutih partnera, među kojima je i VERN’.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.11.2019.