Odnosi s javnošću

Pomoćnica rektora Sveučilišta VERN’ Stana Odak Krasić članica stručnog žirija za „Grand PRix“ HUOJ-a

Godišnje nagrade „Grand PRix“ Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću.

Stana Odak Krasić, pomoćnica rektora, Sveučilište VERN’

Pomoćnica rektora Sveučilišta VERN’ i predavačica Stana Odak Krasić imenovana je članicom ovogodišnjeg stručnog žirija za dodjelu godišnjih nagrada „Grand PRix“ Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Uz našu kolegicu u stručni su žiri imenovani i brojni stručnjaci odnosa s javnošću iz nevladinog i poslovnog sektora: Igor Vukasović, Igor Prstec, Lana Rosandić, Davor Huić, Irena Kurtanjek, Jelena Jonke Badić, Vinko Kovačić, Kata Kupresak, Iva Pintauer Šmit, Irena Šarić Dombaj, Lidija Tošić i Gordan Turković.

Nagradu koja će biti dodijeljena u 14 kategorija, tradicionalno se smatra priznanjem krovne udruge za izvrsnost u postignućima u području komunikacija i odnosa s javnošću, osim kod zadnje kategorije u koja ukazuje na loš primjer komunikacije.

Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje te unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a.

Detaljnije informacije o ovogodišnjoj „Grand Prix“ nagradi možete saznati na stranicama Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 10.2.2021.