Savjetovalište za studente

Pozivamo te na novi Student Wellbeing „Growth Mindset“ – 4. travnja, 18:50 sati

Svi studenti VERN'a pozivnicu mogu pronaći na svom Studomaticu, a prijava je obavezna.

Kako možemo naučiti ispuniti svoj potencijal i povećati šanse za uspjeh? Koje strategije možemo primijeniti u promjeni mentalnog sklopa? Kako nam growth mindset može pomoći u karijeri?

Student Wellbeing te poziva da saznaš više o ovim temama i napraviš nešto za sebe. Dođi na predavanje koja će se održati u četvrtak 4. travnja u 18:50 sati u dvorani 44 (4. kat), a trajat će 60 minuta.

Predavanje će održati Dunja Horvat, mag. soc., komunikacijska trenerica, konzultantica i coach, čiji je rad prvenstveno usmjeren na tri ključna područja uspjeha i zadovoljnog života: upravljanje sobom (self-leadership), moć komunikacije i izgradnja odnosa.

Osnaživanje ljudi kroz razvoj njihovih potencijala, Dunja smatra svojim pozivom, a pokreće ju želja da svojim primjerom i radom na sebi svaki pojedinac doprinosi u stvaranju boljeg života za sebe i svoje okruženje. Vjeruje da promjena počinje u nama i da je svaki dan nova prilika za život kakav za sebe želimo.

Pozivnicu ćeš pronaći na svome Eduneta portalu, a prijava za dolazak je obavezna. Prijave će biti aktivne na Studomaticu od 28.3. od 14 sati do 4.4. do 10 sati.

Ako imaš dodatnih pitanja u vezi ovog izdanja Student Wellbeinga, slobodno kontaktiraj Natašu Jeličić iz studentskog savjetovališta na mail natasa.jelicic@vern.hr ili mobitel 099 210 69 34.

Veselimo se druženju i pozdravljamo te iz VERN’ Savjetovališta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 29.3.2024.