Inovacije, poduzetništvo, business

Profesori i studenti Sveučilišta VERN’ sudjelovali na predavanjima, diskusijama i networkingu LEAP Summita

Budući da je Sveučilište VERN' i ove godine bilo akademski partner LEAP-a, naši studenti su osim posjete predavanjima, sudjelovali i u produkcijskim te prezentacijskim aktivnostima.

LEAP Summit 2022.

Sudjelovanje VERN’ovih studenata različitih studija, predavanje profesorice doc. dr. sc. Mirele Holy i terenska nastava u okviru kolegija Poslovna etika i kultura te Menadžment za start-up poduzeća profesorice mr. sc. Gordane Ćorić – svim ovim akterima i aktivnosti poveznica je ovogodišnji LEAP Summit koji se 12. i 13. svibnja održao u neposrednoj blizini VERN’a, u CineStar kinu u Branimir Mingle Mallu.

Naši studenti su tijekom dva dana trajanja Summita imali priliku slušati zanimljiva predavanja uspješnih poduzetnika i stručnjaka iz različitih područja, na tri različita tematska stagea: LEAP Stage, Ideas&Tech Stage i Green Stage. Upravo na ovom posljednjem nastupila je i profesorica Holy koja je pred okupljenim auditorijem održala predavanje o europskoj perspektivi zelene tranzicije i kružnog gospodarstva, dok je naš kolega Slaven Škrobot, travel bloger i putopisac na istoj pozornici održao svoje inspirativno i motivacijsko predavanje „When impossible doesn’t exist“.

Ovogodišnje izdanje okupilo je ukupno više od 60 govornika poput suosnivača CircuitMessa Alberta Gajšaka, TikTokera Daria Marčaca, novinara i blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha, izvršne direktorice UN Global Compacta za Hrvatsku Vali Marszalek, osnivačice MAMFORCEa Diane Kobas Dešković, suosnivačice Revuta Josipe Majić i mnogih drugih.

Budući da je Sveučilište VERN’ i ove godine bilo akademski partner LEAP-a, naši studenti su sudjelovali u produkcijskim i prezentacijskim aktivnostima na događaju:

  • Rahela Poljak, Lorena Dogančić – fotografija
  • Juraj Ćurdo, Sabine Crnjaković i Sven Tubak uz mentorstvo profesora Davora Stankovića – video materijali i izjave govornika
  • Anja Konstantinović i Matea Marasović – prezentacijske aktivnosti

Ovom prilikom im zahvaljujemo na angažmanu!

 

 

Odjel za komunikacije
Rahela Poljak
Datum objave: 13.5.2022.