Startup projekti

Projekt VERN’ovih studenata privukao interes sudionika na Startup Live Zagreb konferenciji

Brojni sudionici konferencije su čestitali našim studentima, koji su predstavili projekt međusobne razmjene poslova po principu kredita/ bodova.

Prezentacija VERN’ovih studenata

VERN’ovi studenti preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva Oriana Grudenić, Petra Isailović i Marijo Blažević, prihvatili su izazov i zadnjeg vikenda u svibnju tri su dana uspješno predstavljali boje VERN’a na prestižnom akceleracijskom poduzetničkom programu Startup Live Zagreb, koji je održan u Zagrebačkom Inovacijskom Centru (ZICER). 

Naš mladi poduzetnički tim privukao je pozornost brojnih sudionika koji su im spontano prilazili čestitati nakon održane prezentacije, ali su im uz čestitke, davali i vrlo korisne sugestije za daljnji razvoj projekta „Fushapp“, koji su razvijali zajedno s mentorima. Ideja njihovog projekta bila je omogućiti prvenstveno studentima, a onda i ostalima, razmjenu manjih poslova koje bi obavljali jedni za druge po principu kredita/bodova.

Zanimljivo, nakon završetka programa pobjednički tim s projektom „Marketers Graphics“, koji je već u fazi realizacije, pozvao je naše studente da im se priključe u daljnjem razvoju projekta, budući da su ih oduševili svojom hrabrošću i inicijativom.

Inače, posjet Startup Live Zagrebu bio je dio terenske nastave na predmetu Osnove poduzetništva, tako da su događaju prisustvovali svi studenti 1. godine studija, u ulozi posjetitelja, zajedno s predavačicom Ivom Senegović.

Organizator ovoga natjecanja je akcelerator Startup Live iz Beča, a provodi ga na globalnoj razini već više od jednog desetljeća.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.6.2019.