Promocija specijalista 2012.

Promovirana nova generacija VERN’ovih diplomanata diplomskih studija i MBA stručnjaka

Svoje je diplome primilo više od 80 diplomanata specijalističkih diplomskih studija i MBA stručnjaka Veleučilišta VERN'

Na svečanoj promociji u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici promovirana je nova generacija VERN’ovih specijalista. Svoje je diplome primilo više od 80 diplomanata specijalističkih diplomskih studija i MBA stručnjaka Veleučilišta VERN’.

Diplomante su pozdravili donedavni dekan VERN’a i aktualni glavni ravnatelj Hrvatske radio televizije Goran Radman, zatim Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor Hrvatskog telekoma i predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, te Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća Veleučilišta VERN’. Čestitali su diplomantima na njihov uspjehu i podsjetili ih da su kvalitetno znanje, osjećaj za društvenu odgovornost, težnja za boljitkom i unaprjeđenjem društva, najveće vrijednosti koje sa sobom nose nakon primitka diplome.

Najboljim studentima u generaciji diplome su uručili upravo Ivica Mudrinić i Goran Radman, te prodekanica za studije Višnja Grozdanić, dok su ostali diplomanti diplome primili uz čestitke Gorana Radmana, prodekanice Grozdanić i voditelja svakog pojedinog studija: Zrinke Gregov, Ivana Tante, Melite Cite (zamjenica voditelja) i Snježane Boranić-Živoder.

Kolegama diplomantima na uspjehu je čestitala i njihova predstavnica Ivana Matković, a sudionike svečanosti zabavljali su Massimo i Akademski zbor Vladimira Preloga, uz voditeljsku palicu Danijele Trbović.

Više fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici!

Svečana promocija 2012.
Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 15.12.2012.