Karijere

Što studenti misle o tržištu rada: nagradno istraživanje VERN’ovog partnera u gospodarstvu Deloittea

Analizu studentskih očekivanja provodi Deloitte, a svi sudionici ulaze u nagradno izvlačenje za iPad.

Mladi i obrazovanje

Kakvo je mišljenje studenata o tržištu rada? Kakve se prilike danas pružaju mladima po završetku akademskog obrazovanja?

U okviru VERN’ovog programa suradnje s gospodarstvom #EducationmeetsBusiness pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjem međunarodnom studentskom istraživanju VERN’ovog partnera u gospodarstvu Deloittea Hrvatska, pod nazivom „Prvi koraci na tržištu rada“.

Cilj je istražiti mišljenja i stavove studenata i diplomanata o tržištu rada – prilikama koje im se pružaju, ograničenjima, razvoju međunarodnih karijera, perspektivama, utjecaju mladih na društvo, itd.

U istraživanju mogu sudjelovati svi studenti i diplomanti u dobi od 18 do 30 godina koji studiraju ili su diplomirali u jednoj od sljedećih europskih zemalja: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Francuska, Mađarska, Kosovo, Latvija, Litva, Moldavija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Poljska, Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija.

Prikupljanje odgovora je anonimno i traje do 9. studenoga, a svi sudionici ulaze u nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti jedan od ukupno devet iPad-a.

Konačni rezultati i analiza bit će objavljeni na proljeće 2021., a istraživanju možete pristupiti putem ovoga linka.

Više informacija o istraživanju možete saznati na Deloitteovoj stranici „FirstSteps“.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 16.10.2020.