Novi diplomski studij

Stručnjacima iz HR-a predstavljen novi diplomski studij „Upravljanje ljudskim potencijalima“

Na VERN'u je pred stručnjacima za ljudske potencijale održana prezentacija novog specijalističkog diplomskog stručnog studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“.

Na VERN’u je pred stručnjacima za ljudske potencijale (Human Resources – HR) iz uspješnih domaćih i međunarodnih kompanija, održana prezentacija novog VERN’ovog specijalističkog diplomskog stručnog studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“.

Dekan VERN’a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila sudionike je upoznao s procesom razvoja studijskog programa te je naglasio kako je razvoj inovativnih, znanstveno i stručno orijentiranih te prema tržišnim potrebama kreiranih studijskih programa, strateška odrednica VERN’a. 

„Veleučilište VERN’ od samog početka surađuje s poslovnom zajednicom, što omogućuje jako dobar transfer realnog poslovnog iskustva, koje ne možete pronaći u udžbenicima. U razradi svakog studijskog programa praksa nam je  konzultirati se s poslovnom zajednicom, pa smo vas tako i u izradi ovoga studijskog programa odmah na početku konzultirali, kako bi prepoznali ključne elemente onoga što bi trebao sadržavati ovakav studijski program“, istaknuo je dekan Cvrtila.

Detaljnije informacije o studijskom programu, obveznim i izbornim kolegijima, kompetencijama koje studenti stječu te povezanosti ovog specijalističkog diplomskog studija s temeljnim i modernim vještinama i strukom ljudskih potencijala, sudionicima je predstavila Kristina Priseker, savjetnica za programsko vođenje studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“ i stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju ljudskim potencijalima.

Završni dio prezentacije održao je Ozren Jureković, glavni direktor VERN’a, koji je predstavnike uspješnih kompanija upoznao s mogućim modelima suradnje poslovnog sektora na novom diplomskom studiju i načinima njihova uključivanja u izvođenje studijskog programa.

Stručnjaci za ljudske potencijale su istaknuli potrebu za ovakvim obrazovnim programom na diplomskoj razini te su pozdravili pokretanje ovakvog  studija, a svojim su komentarima i zaključcima dali dragocjen doprinos za njegov daljnji razvoj. 

Prijave za studij su aktivne, a detaljnije informacije o studiju i prijavama dostupne su OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 18.1.2017.