Studentske inicijative

Studenti VERN’a i HOK održali drugi „poduzetnički webinar“ za studente i poduzetnike

Tijekom dvosatnog webinara predavači su podijelili svoje znanje i bogato iskustvo iz područja e-trgovine, digitalnog marketinga i stvaranja sadržaja za digitalne kanale.

Drugi webinar USV’a i HOK-a

Udruga studenata VERN`a je u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom (HOK) uspješno održala drugi besplatni blok webinar na temu „E-trgovina i alternativno rješavanje sporova“.

Programu su prisustvovali studenti Osječko-baranjske županije, ali i nekolicina mlađih te starijih i iskusnijih poduzetnika, koji su od predavača i stručnjaka Siniše Begovića, MBA te pravnice Suzane Kolesar doznali korisne savjete o internetskom poduzetništvu i digitalnoj trgovini.

Sudionici su između ostalog diskutirali o modelima e-trgovine, mjerenju utjecaja digitalnog marketinga te o stvaranju sadržaja za digitalne kanale poduzetnika, a stekli su i korisna znanja o alternativnim načinima rješavanja sporova.

Svi sudionici ovih webinara moći će pristupiti rješavanju ispita u drugoj polovici travnja na kojem će utvrditi novostečeno znanje. Oni koji na stranici budipoduzetnik.eu uspješno polože ispit, dobivaju i potvrdu s kojom će ostvarivati određene pogodnosti u okviru usluga HOK-a te iz područja e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova (ARS).

Webinar je održan u okviru projekta HOK-a „Promocija poduzetništva“, čiji je cilj promicanje i poticanje poduzetništva i pozitivnog poslovnog okruženja, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) na temelju Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK).

Detaljnije informacije možete pročitati na stranici budipoduzetnik.eu te pratiti novosti na Facebook stanici ili na Youtube stranici projekta.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 22.3.2021.