Priznanje

Filmski projekt VERN’ove studentice Sare Horvatić među laureatima scenarističkog programa „Krsto Papić“

Sara je osvojila maksimalnu novčanu potporu koja se dodjeljuje na natječaju i supervizorsku podršku uspješnog dokumentarista Igora Bezinovića.

Sara Horvatić, studentica Sveučilišta VERN’

Filmski projekt „2,44“ VERN’ove studentice diplomskog studija Filmske i televizijske režije i produkcije Sare Horvatić jedan je od ovogodišnjih laureata scenarističkog programa „Krsto Papić“.

Riječ je o prestižnom programu Društva hrvatskih filmskih redatelja koji je namijenjen poticanju istraživanja i radu na razvoju scenarija za srednjemetražni i dugometražni dokumentarni film, kojeg karakterizira inovativan autorski pristup i/ili relevantna suvremena tematika sa zahtjevnim istraživačkim radom.

Na natječaj je bilo pristiglo ukupno 11 projekata, a stručni žiri u sastavu Nenad Puhovski, Ljiljana Šišmanović i Igor Bezinović je odabrao šest najboljih projekata koji će dobiti financijsku i supervizorsku podršku za realizaciju.

Među odabranima je i projekt naše studentice koja je osvojila maksimalnu novčanu potporu koja se dodjeljuje na natječaju i supervizorsku podršku uspješnog dokumentarista mlađe generacije Igora Bezinovića.

Rezultate ovogodišnjeg natječaja možete pogledati OVDJE.

Čestitamo Sari i želimo joj uspješan rad na projektu!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 26.3.2021.