Savjetovalište za studente

Naši studenti upoznali mogućnosti za razvoj karijera u Raiffeisen banci

Gošće VIRTUAL COFFEE-ja bile su Irena Bašić Štefanić i Martina Herljević (VERN' Alumni) iz RBA.

VERN’ov VIRTUAL COFFEE

Prvi ovogodišnji VIRTUAL COFFEE u okviru VERN’ovog Savjetovališta za studente ugostio je Irenu Bašić Štefanić, direktoricu upravljanja ljudskim i organizacijskim potencijalima u Raiffeisen banci te Martinu Herljević, specijalisticu dnevnog bankarstva za klijente u RBA i diplomanticu Sveučilišta VERN’.

Gošće su u okviru virtualnog druženja našim studentima predstavile mogućnosti za razvoj poslovnih karijera u ovoj banci, od studentskih poslova do stručne prakse i kasnijeg zaposlenja.

Visoki interes za karijernim mogućnostima u RBA manifestirao se kroz brojna pitanja naših studenata, a gošće su im ponudile i asistenciju u vidu karijernog savjetovanja.

„Prvo bih se zahvalila kolegici Ireni, koja me pozvala da joj se pridružim na gostovanju na VIRTUAL COFFEE-ju. Također, hvala i VERN’u na pozivu i organizaciji ovog druženja. Druženje je bilo veoma ugodno, opušteno te se nadam da smo uspjele približiti Banku studentima i barem djelomično pobiti predrasude o bankama i bankarskom sustavu. Studenti nastavite učiti, budite otvorena uma i bez predrasuda. Postavljajte pitanja, pokažite zanimanje, volju kao i stečeno znanje. Svaku pruženu priliku prihvatite objeručke. Budite proaktivni i krenite graditi svoju budućnost već danas“, poručila je naša diplomantica Martina Herljević.

Veseli me što sam imala priliku studentima prezentirati RBA kao poslodavca. Cilj nam je bio razbiti predrasude o poslu u banci kao nečemu što je monotono i nezanimljivo. Mi u RBA kontinuirano razvijamo i unapređujemo svoje poslovanje, a to ne ide bez puno ulaganja u ljude, učenje i razvoj. Zato znamo da je biti u RBA odlična prilika za sve koje žele puno naučiti, dati svoj doprinos i biti kreativni. Odlična smo ekipa, radimo kao tim,  naši zaposlenici su nam jako važni i dobro nam je zajedno! Hvala kolegici Martini Herljević, mojoj kolegici i bivšoj VERN’ovoj studentici, što je to potvrdila i kroz svoje iskustvo razvoja i rada u RBA. Nadam se da je studentima bilo korisno te da će ih ovo gostovanje potaknuti da saznaju još i više i pridruže nam se“, zaključila je Irena Bašić Štefanić.

Druženje je moderirala Nataša Jeličić, voditeljica VERN’ovog Ureda za praksu, koja je pozvala studente da iskoriste navedene mogućnosti, a za detaljne upite i informacije uvijek se mogu obratiti VERN’ovom Savjetovalištu za studente i Uredu za praksu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 25.1.2022.