Inovacije, poduzetništvo, business

Sveučilište VERN’ akademski partner LEAP Summita 2021.

Na ovogodišnjem LEAP Summitu koji će se održati online brojni poslovni i akademski stručnjaci držat će prezentacije iz akademskih prostora Sveučilišta VERN'. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 13. 5.

Startup poduzetništvo, novi poslovni modeli, inovativni proizvodi, novi znanstveni pristupi, profesionalci iz raznih sfera znanosti i businessa – sinergija svih ovih komponenti odvija se na LEAP Summitu 2021. čiji je akademski partner Sveučilište VERN’.

Ovogodišnji LEAP će se održati 14. i 15. svibnja, a budući da je u online formatu, brojni predavači i stručnjaci održat će svoja izlaganja pred kamerama, bez prisutnosti publike, i to iz akademskih prostora Sveučilišta VERN’.

Startupi u sferi astronautike, oblikovanje imidža u pandemijskim okolnostima, budućnost digitalnih medija, istraživanje polarnih krajeva, razvoj podcasta, marketinški i komunikacijski trendovi i mnoge druge teme u fokusu su ovogodišnjeg programa na kojem će izlagati: doc. dr. sc. Nikolina Borčić sa Sveučilišta VERN’, urednik JoomBoosa i VERN’ov alumni Dominik Beber, znanstvenik prof. dr. sc. Gordan Lauc, marketinški stručnjak Davor Bruketa, osnivač Photomatha Damir Sabol, suosnivačica Bazzara Tana Zimmermann, polarrni istraživač Børge Ousland, osnivač brenda MIRET i VERN’ov alumni Domagoj Boljar, pokretač Podcast Incubatora Marko Petrak, osnivač brenda WorldFood Box Nikola Zec, voditelj projekta ULTRA Europe Alek El-Kazal, profesor sa Sveučilišta Maastricht dr. Mark Post i mnogi drugi, ukupno više od 45 zanimljivih predavača, profesora, znanstvenika, poslovnjaka i poduzetnika.

Sudjelovanje na LEAP Summitu i praćenje izlaganja je slobodno, ali uz obaveznu prethodnu prijavu PUTEM SLUŽBENOG LINKA, najkasnije do četvrtka 13. svibnja.

Odjel za komunikacije
LEAP Summit
Datum objave: 11.5.2021.