Inovacije, poduzetništvo, business

Sveučilište VERN’ akademski partner LEAP Summita 2022. – ulaznice za studente

Ovogodišnji, sedmi po redu LEAP Summit održat će se 12. i 13. svibnja u neposrednoj blizini VERN'a, u Branimir Mingle Mallu.

LEAP Summit 2022.

Startupi, poslovni modeli, digitalni marketing, development, financije, PR, dizajn i brojne zanimljive teme u kontekstu modernog biznisa i obrazovanja predstavit će govornici na 7. LEAP Summitu, kojemu je Sveučilište VERN’ i ove godine akademski partner.

Dvodnevni LEAP će se održati u neposrednoj blizini VERN’a 12. i 13. svibnja u CineStar kinu u Branimir Mingle Mallu, a svi VERN’ovi studenti svoju besplatnu ulaznicu mogu preuzeti na ENTRIO EVENTU.

Ovogodišnje izdanje okupit će ukupno više od 60 govornika na LEAP, Ideas&Tech te Green pozornici, a među njima će nastupiti i naša profesorica doc. dr. sc. Mirela Holy. Među ostalim govornicima tu su suosnivač CircuitMessa Alberta Gajšak, TikToker Dario Marčac, novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, izvršna direktorica UN Global Compacta za Hrvatsku Vali Marszalek, osnivačica MAMFORCEa Diana Kobas Dešković, suosnivačica Revuta Josipa Majić i mnogi drugi.

A da sve ne bi ostalo samo na učenju i poslu, VERN’ovi studenti su pozvani i na tradicionalni fLEAP Out party uz Dallerium za koji ulaznicu također mogu preuzeti na ENTRIO EVENTU

Vidimo se!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.5.2022.