Svečana promocija 19. generacije diplomanata

U svečanom okruženju KD Vatroslava Lisinskog održana velika promocija nove generacije diplomanata Sveučilišta VERN’

Svečana promocija Sveučilišta VERN’ 2022.

Na Svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pred više od 3.000 uzvanika, danas je promovirana nova generacija diplomanata Sveučilišta VERN’, koji su diplomirali na VERN’ovim preddiplomskim i diplomskim studijima.

Svečanu atmosferu dodatno je uveličala činjenica što je događaj održan nakon dvije pandemijske godine tijekom kojih ovakve svečanosti nije bilo moguće organizirati na prikladnoj razini, zbog čega se svim našim diplomantima želimo zahvaliti na razumijevanju i susretljivosti. Upravo zbog velikog broja diplomanata u istom su danu održane čak dvije promocije, s potpuno istim programskim sadržajem.

Referencu na protekle dvije godine nije propustio spomenuti niti rektor Sveučilišta VERN’ prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila koji je diplomantima poručio: „Bili ste, jeste i ostanite i dalje svoji, ostanite autentični, budite najbolja verzija sebe. Na studij ste došli kao verzija 1.0, a sada ste 2.0 ili 3.0. Rastite i neka vam svako iskustvo i znanje koje ćete stjecati u budućnosti bude prilika za update i poboljšanje verzije na višu razinu”

Čestitku diplomantima je putem video poruke uputio i ministar znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske prof. dr. sc. Radovan Fuchs te njihovi kolege alumniji i profesori Dunja Maslić i profesorica Silvana Fratrić Kunac.

Osnivač VERN’a Branko Štefanović čestitao je diplomantima na njihovom akademskom postignuću te istaknuo da „na mladima svijet ostaje, a mi vas molimo učinite ovaj svijet boljim nego što je danas“.  

Diplome slavljenicima uručili su rektor Cvrtila i pomoćnica rektora za studije Stana Odak Krasić, dok su im predstavnice diplomanata Ana Bićanić i Ana Vine uz čestitku naglasile: iskoristite stečena znanja, ne samo da ovladate svijetom nego da učinite nešto puno važnije, da promijenite svijet“, te vašom pedantnošću, disciplinom i trudom zaslužili ste ovo postignuće”.

Svečani ambijent dodatno su uveličale himne Republike Hrvatske i Europske unije te međunarodna studentska himna Gaudeamus u izvedbi Akademskog zbora Vladimira Preloga, a u zabavnom dijelu programa Massimo je izveo neke od svojih najvećih hitova.

U nastavku donosimo djelić atmosfere, a veliku galeriju fotografija potražite na VERN’ovoj Facebook stranici.

Odjel za komunikacije
Jan Humski
Datum objave: 3.5.2022.