Radionice za studente

Udruga studenata VERN’a pokreće projekt „Pametne radionice“

Udruga studenata VERN'a u suradnji s Veleučilištem VERN' najavljuje projekt „Pametne radionice“, koji se sastoji od 3 različite tematske radionice.

Udruga studenata VERN’a u suradnji s Veleučilištem VERN’ najavljuje projekt „Pametne radionice“, koji se sastoji od 3 različite tematske radionice:

1. „Životopis i motivacijsko pismo“ (21. ožujka) – na kojoj će polaznici saznati kako ispravno napisati životopis i motivacijsko pismo,

2. „Društvene mreže“ (29. ožujka) – na kojoj će polaznici saznati koje su najčešće pogreške na profilima društvenih mreža (koje poslodavci često provjeravaju kod aplikacija za posao),

3. „Intervju za posao“ (10. travnja) – na kojoj će polaznici uz pomoć stručnjaka iz prakse naučiti kako se riješiti treme i nesigurnosti prilikom intervjua za posao.

Prva radionica na temu Životopis i motivacijsko pismo“, održat će se 21. ožujka (u srijedu) u 18:40 sati u prostorijama Veleučilišta VERN’ (dvorana 111).

Ako vas je strah vašeg prvog kontakta s poslovnim svijetom i želite u opuštenoj atmosferi provjeriti je li vaš životopis pravilno napisan, jeste li pravilno napisali motivacijsko pismo koje će zaintrigirati poslodavca te saznati na koje pojedinosti poslodavci obraćaju pozornost, onda je ova radionica idealno mjesto i način da korisno provedete 2 školska sata.

Stara poslovica kaže da se na pogreškama najbolje uči, pa stoga, ako želite sudjelovati na radionici, uz prijavu za sudjelovanje svakako pošaljite i svoj životopis. Radionice su namijenjene isključivo VERN’ovim studentima i potpuno su besplatne, ali je broj mjesta ograničen, pa stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme slanjem prijave na e-mail adresu udruga.studenata.verna@gmail.com.

Molimo vas uzmite u obzir da se za sudjelovanje neće razmatrati kandidati/kinje koji/e uz prijavu ne pošalju i svoj životopis.

Svi sudionici radionica će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Na radionici Životopis i motivacijsko pismo“ stručna znanja i korisne savjete prenijet će vam naše predavačice:

  • Ivana Vrhovski, prof. soc., viši predavač, voditeljica Odjela za razvoj karijera
  • Maja Marković Mileusnić, dipl. oec., predavač.

Veselimo se vašoj prijavi i dolasku!
Udruga studenata VERN’a

Odjel za komunikacije
Datum objave: 15.3.2018.