Stipendije

Uniline objavio stipendijski natječaj za studente završnih godina studija

Iznos stipendije je 1.250,00 kn, a natječaj je otvoren do 31. listopada.

Uniline d.o.o. je raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima/cama završnih godina studija iz područja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije.

Mjesečni iznos stipendije je 1.250,00 kuna, a razdoblje stipendiranja je od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2020. godine.

Pravo na prijavu za dodjelu stipendija imaju studenti završnih godina (3. godina preddiplomskog studija ili 2. godina diplomskog studija) koji su redovni studenti na nekom od hrvatskih visokih učilišta (sveučilišta, veleučilišta ili visokih škola) i koji ispunjavanju sljedeće kriterije:

  • da su redovni studenti na jednom od hrvatskih visokih učilišta (studija iz područja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije),
  • da ne primaju drugu stipendiju od druge pravne osobe koja ih obvezuje na zasnivanje radnog odnosa po završetku školovanja.

Detalje o uvjetima i kriterijima natječaja možete PRONAĆI NA OVOM LINKU.  

Zainteresirani kandidati/kinje na natječaj se mogu prijaviti slanjem svog životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu posao@uniline.hr, s naznakom „Natječaj za stipendiranje“, najkasnije do 31. listopada 2019. Studenti koji zadovoljavaju kriterije za nastavak selekcijskog procesa, o daljnjim će koracima biti obaviješteni putem e-maila ili telefonski.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 22.9.2019.