Čestitamo!

Veliki uspjeh zagrebačkog Q-a – tvrtka našeg alumnija plasirana među TOP10 web development agencija u svijetu

Q se plasirao na TOP10 Clutchovu listu web development agencija.

Vedran Tolić (VERN’ Alumni), suosnivač i operativni direktor tvrtke Q

Zagrebačka IT tvrtka Q u kojoj je VERN’ov alumni Vedran Tolić suosnivač i operativni direktor, plasirala se među TOP10 web development agencija u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija.

Ovo je iznimno priznanje za tvrtku koja je redovito plasirana na mnogim listama najbržerastućih kompanija u ovom dijelu Europe te koja je posljednji krug ekspanzije na međunarodno tržište zatvorila pokretanjem ureda u Londonu, uz već uhodane urede u Zürichu, Oslu, Belfastu, Los Angelesu i New Yorku.

Iz Q-a su objasnili kako je Clutch je prestižna platforma za rangiranje IT tvrtki koja svake godine radi popis najboljih kompanija prema zadovoljstvu klijenata. Ova nezavisna B2B platforma telefonski zove i ponaosob detaljno intervjuira brojne klijente te pruža sveobuhvatan uvid u recenzije koje prikupljaju njihovi analitičari, a analiza se provodi na temelju: kvalitete i broja Clutch recenzija, odabira klijenata s kojima tvrtke rade, usluga i iskustva u pružanju tih usluga te reputacije brenda i vidljivosti na ciljanim tržištima.

“Ulazak u TOP10 najboljih svjetskih agencija prema Clutchu svima u Q-u znači jako puno. Već par godina se nalazimo u TOP20, ali smo predanim radom i stavljanjem klijenata i korisnika na prvo mjesto postepeno napredovali dok nismo ostvarili naš cilj – Top 10. Ovaj plasman će nam povećati exposure na svjetskoj sceni i pomoći u dovođenju još boljih i kompleksnijih projekata u Hrvatsku”, rekao nam je Vedran.

Čestitamo Vedranu i cijelom njegovom timu na ovom uspjehu!

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 11.3.2022.