Cjeloživotno obrazovanje

VERN’ pokrenuo sedam novih programa cjeloživotnog obrazovanja

Obrazovna ponuda Veleučilišta VERN' bogatija ja za sedam novih stručnih programa u segmentu cjeloživotnog obrazovanja koji počinju u ožujku.

Riječ je o neformalnim stručnim obrazovnim programima čiji je osnovni cilj prenijeti polaznicima moderna stručna znanja, vještine i spoznaje, kako bi uz dodatne kvalifikacije gradili svoje poslovne karijere i još se uspješnije integrirali na tržište rada u propulzivnim područjima:

turizma
informacijskih tehnologija (IT)
marketinga i komunikacija
sigurnosti

Pokretanjem ovih programa Veleučilište VERN’ je dodatno osnažilo vertikalu cjeloživotnog obrazovanja na ukupno devet obrazovnih programa, uz dosad postojeće i vrlo tražene licencirane programe „Ispit za turističkog vodiča“ i „Program za voditelja poslovnice“. Predavači na novim programima su akademski stručnjaci Veleučilišta VERN’ s dugogodišnjim predavačkim i poslovnim iskustvom u područjima pojedinih programa poput dekana VERN’a prof. dr. sc. Vlatka Cvrtile, komunikacijske stručnjakinje dr. sc. Mirele Holy, dugogodišnje direktorice Turističke zajednice grada Zagreba dr. sc. Amelie Tomašević te ostalih predavača s bogatim iskustvom u područjima brendiranja, programiranja, consultinga, turizma i ugostiteljstva.

Programi se izvode u jednom ili više modula, ovisno o preferencijama polaznika i području obrazovanja, a namijenjeni su širokom krugu kandidata, od osoba koje žele steći dodatna znanja za napredovanje ili promjenu karijere, do mladih koji žele osnažiti svoje predispozicije na tržištu rada te iskusnih stručnjaka koji žele steći dodatna znanja i proširiti mrežu poslovnih kontakata.

„Ponudu programa cjeloživotnog obrazovanja proširili smo u skladu s procjenama i informacijama o potražnji na tržištu rada te u suradnji s našim predavačima, koji uz akademsko posjeduju i bogato poslovno iskustvo iz realnog sektora. S obzirom da je cjeloživotno obrazovanje prepoznato i kao strateški važna tema u Europskoj uniji, vjerujemo da ćemo ekspanzijom ovih programa doprinijeti širenju svijesti o potrebi cjeloživotnog obrazovanja, kroz naš akademski i poslovni ekosustav kao najveća visokoobrazovna grupacija u Hrvatskoj“, istaknuo je Igor Buzov, voditelj programa cjeloživotnog obrazovanja na VERN’u.

Za više detalja o novim programima posjetite VERN’ cjeloživotno.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.2.2019.