Cjeloživotno obrazovanje

Proširena ponuda VERN’ovih programa cjeloživotnog obrazovanja

Asertivnost, Radno pravo, Strategije i tehnike pregovaranja u prodaji i Timski rad novi su programi stručnog obrazovanja.

Znate li kada je potrebno reći NE, znate li se zauzeti za sebe – u poslovnom ili privatnom životu?

Jeste li se u svojoj poslovnoj karijeri susretali s obavljanjem kadrovskih poslova, obračunom plaća, vođenjem bolovanja ili potpisivanjem i raskidom ugovora?

Znate li planirati strategiju pregovaranja u prodaji te kako se pripremiti za vođenje pregovora u prodaji, za poslodavca ili osobni poduzetnički projekt?

Ako na svom radnom mjestu radite u timu, znate li da nepoznavanje timskog rada otežava pravovremenu i kontinuiranu povratnu informaciju što za posljedicu ima i lošije rezultate?

Na sva ova pitanja odgovore vam nude novi stručni programi kojima je VERN’ proširio ponudu cjeloživornog obrazovanja:

  • Asertivnost
  • Radno pravo
  • Strategije i tehnike pregovaranja u prodaji
  • Timski rad

Ovime je dopunjena ponuda programa cjeloživotnog obrazovanja u propulzivnim područjima turizma, komunikacija i marketinga, IT-a i menadžmenta, na kojima polaznici stječu moderna stručna znanja, vještine i spoznaje, kako bi uz dodatne kvalifikacije gradili svoje poslovne karijere i još se uspješnije integrirali na tržište rada.

Uskoro se očekuje pokretanje i dva dodatna programa „Integralno vodstvo“ te „Kako se nositi s teškim ljudima“, čime će vertikala cjeloživotnog obrazovanja na VERN’u brojati ukupno 15 obrazovnih programa.

Programi se izvode u jednom ili više modula, ovisno o preferencijama polaznika i području obrazovanja, a namijenjeni su širokom krugu kandidata, od osoba koje žele steći dodatna znanja za napredovanje ili promjenu karijere, do mladih koji žele osnažiti svoje predispozicije na tržištu rada te iskusnih stručnjaka koji žele steći dodatna znanja i proširiti mrežu poslovnih kontakata.

Cjelovitu ponudu programa cjeloživotnog obrazovanja pogledajte na linku VERN’ Cjeloživotno.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 31.5.2019.