Trčanje

VERN’ Sport: Osvoji besplatnu startninu za „Utrku za pamćenje“ – promjena termina utrke

Startni paket uključuje startninu za sudjelovanje u utrci, trkačku majicu, ruksak, startni broj koji se ne vraća, elektronsko mjerenje vremena i sudjelovanje u izvlačenju nagrada sponzora Saucony.

“Utrka za pamćenje”

Za nepuna dva tjedna u Zagrebu će održati jedinstvena humanitarna utrka pod nazivom „Utrka za pamćenje“u subotu 5. listopada na Europskom trgu u Zagrebu u 10 sati.

Važna obavijest: Termin utrke je naknadno pomaknut, zbog nedjeljnog održavanja biciklističke utrke CRO Race.

Cilj ove utrke centrom grada je iskazati solidarnost sa svim oboljelima od Alzheimerove bolesti, njihovim obiteljima, skrbnicima i stručnjacima te podići javnu svijest i informirati druge o ovoj teškoj bolesti.

Budući da je VERN’ partner utrke, naši studenti imaju mogućnost osvojiti besplatne startnine za ovu sportsku manifestaciju te svojim sudjelovanjem pružiti podršku oboljelima od ove bolesti i njihovim obiteljima te podizanju javne svijesti.

Na raspolaganju su vam tri (3) besplatna startna paketa, a osvojit će ih troje najbržih studenata ili studentica. Startni paket uključuje startninu za sudjelovanje u utrci, trkačku majicu, ruksak, startni broj koji se ne vraća, elektronsko mjerenje vremena i sudjelovanje u izvlačenju nagrada sponzora Saucony.

Natjecanje kreće u utorak 24. rujna u 17:00 sati, a provodi se metodom „najbržeg prsta“ (na vašim osobnim studentskim portalima). Natječaj traje do petka 27. rujna do 10:00 sati ili do ispunjenja kvote.

Naši studenti Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja će snimati samu utrku i pobrinuti se za lijepu uspomenu svim sudionicima prve „Utrke za pamćenje“.

Detaljnije informacije o trasi utrke i prijavama dostupne su na STRANICI UTRKE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 24.9.2019.