Upoznavanje studenata

Pred početak nove akademske godine održan „Dan orijentacije“ – druženje i upoznavanje VERN’ovih brucoša

Novi studenti su se upoznali sa svojim studijima, sportskim i kulturnim programima te aktivnostima Udruge studenata VERN'a.

Dan orijentacije

Uoči početka nove akademske godine na VERN’u je održan tradicionalni „Dan orijentacije preddiplomskih studija“ – druženje brucoša s predavačima, predstavnicima studenata i članovima akademske zajednice.

Studentima svih sedam preddiplomskih studija – Ekonomije poduzetništva, Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva, Odnosa s javnošću, Poslovne informatike, Tehničkog menadžmenta i Turizma – dobrodošlicu je poželjela prodekanica za studije Stana Odak Krasić koja ih je uvodnim riječima upoznala s akademskim životom na VERN’u.

Pročelnici preddiplomskih studija su na odvojenim predavanjima brucoše detaljnije upoznali sa studijem kojeg su upisali, dok su im studenti sa tih studija objasnili način korištenja studentskih portala i približili im „studentski život“ na VERN’u. Osim toga, saznali su kojim se sportskim aktivnostima mogu baviti kroz program VERN’ Sport, koja kulturna događanja mogu posjećivati kroz program VERN’ Kultura, te kako se mogu uključiti u aktivnosti Udruge studenata VERN’a. Prve dojmove o studijima i budućem „studentskom životu“, brucoši su kasnije razmijenili na prigodnom druženju u studentskoj kantini.

Cjelovitu galeriju fotografija možete pogledati na VERN’ovoj Facebook stranici.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.9.2019.