Psihologija

VERN’ovi predavači u području psihologije izlagali na jubilarnoj konferenciji hrvatskih psihologa

Riječ je o znanstvenom i stručnom simpoziju, kojeg u velikom broju posjećuju stručnjaci u području psihologije, a VERN' je na ovogodišnjem skupu bio istaknut kao primjer dobre prakse...

VERN’ovi predavači u području psihologije sudjelovali su na jubilarnoj 25. Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa, koja je od 8. do 11. studenoga održana u Zadru.

Riječ je o znanstveno-stručnom skupu, kojeg u velikom broju posjećuju stručnjaci u području psihologije, a VERN’ je na ovogodišnjem skupu bio istaknut kao primjer dobre prakse s obzirom na ulogu psihologijskih kolegija u programima studija, kao i ulogu psihologa u izvedbi nastave.

Na jubilarnoj konferenciji sudjelovali su VERN’ova prodekanica za studije, mr. sc. Višnja Grozdanić, voditelj specijalističkog diplomskog studija Upravljanja ljudskim potencijalima, mr. sc. Zoran Komar, predavačica na VERN’ovim studijima i profesorica psihologije Tanja Pureta, predavač na studijima prof. dr. sc. Zoran Sušanj te predavač na studijima i stručnjak za ljudske potencijale Marino Miloš.

Naši su predstavnici na simpoziju posvećenom ljudskim potencijalima predstavili program novog VERN’ovog specijalističkog diplomskog studija Upravljanja ljudskim potencijalima,

koji je blisko vezan uz područje psihologije, dok je predavačica Tanja Pureta sudionicima predstavila i vrlo kvalitetan projekt grupe studenata s tog studija, kojeg su izradili u okviru jedinstvenog VERN’ovog nastavnog koncepta „tvrtke-partneri“.

U istom su programskog dijelu VERN’ovi predavači predstavili sljedeće radove:

  • Upravljanje ljudskim potencijalima: mjesto i uloga psihologije i psihologa (prof. dr. sc. Zoran Sušanj)
  • Uloga psihologa u razvoju i izvođenju studijskih programa Veleučilišta VERN’ (mr. sc. Višnja Grozdanić, Silvana Fratrić Kunac, prof.)
  • Razvoj novog specijalističkog diplomskog studija ‘Upravljanje ljudskim potencijalima’ (mr. sc. Zoran Komar, Ivana Vrhovski)
  • Psihologija u zaštiti i promicanju ljudskih prava i društvene pravednosti u kontekstu obuke stručnjaka za ljudske potencijale (Tanja Pureta, prof. psih.)
  • Promijenjena uloga psihologa i stručnjaka za ljudske potencijale u doba socijalnih mreža (Marino Miloš)
Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.11.2017.