Odnosi s javnošću

VERN’ovi studenti osvojili nagrade HUOJ-a „Mlada nada“ za seminarski i završni rad

Nagrađeni su studentica Valentina Zajec i student Simon Čehić.

Na dodjeli godišnjih studentskih nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) – „Mlada nada“ – koja je održana početkom studenog u Zagrebu, VERN’ovi studenti Valentina Zajec i Simon Čehić osvojili su nagrade za najbolji seminarski i završni rad.

Valentina Zajec nagrađena je za svoj seminarski rad „Organizacija konferencije za novinare za stranku Živi zid“, koji je napisala pod vodstvom mentorice Nikoline Borčić. Nagradu joj je uručio Zdeslav Milas, član stručnog žirija za ocjenu studentskih projekata.

Zdeslav Milas i Valentina Zajec

Nagrada „Mlada nada“ za završni rad pripala je Simonu Čehiću koji je uz pomoć mentorice Marijane Togonal napisao rad „Analiza strategije odabrane političke organizacije pri pridobivanju birača na parlamentarnim izborima 2015.“. Nagradu mu je uručila članica stručnog žirija za ocjenu studentskih projekata i VERN’ova predavačica Stana Odak Krasić.

Stana Odak Krasić i Simon Čehić

Cilj nagrade „Mlada nada“, Hrvatske udruge za odnose s javnošću je promicati izvrsnost među studentima te ih motivirati za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata koji polažu kolegije ili studije iz područja odnosa s javnošću.

Zadovoljstvo nam je da je krovna PR udruga u Hrvatskoj i ove godine prepoznala izvrsnost naših studenata!

Odjel za komunikacije
HUOJ
Datum objave: 16.11.2018.