Upravljanje kvalitetom

VERN’u uručen međunarodni certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015

Uručenje certifikata održano je u prostorima VERN'a, u srijedu 9. svibnja, a dekanu prof. dr. sc. Vlatku Cvrtili priznanje je uručio i čestitao mu Drago Goić, direktor certifikacijske kuće SGS.

Međunarodni certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015

Veleučilištu VERN’ je nakon recertifikacijskog procesa uručen međunarodni certifikat za uspješno upravljanje sustavom kvalitete, prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2015.

Uručenje certifikata održano je u prostorima VERN’a, u srijedu 9. svibnja, a dekanu prof. dr. sc. Vlatku Cvrtili priznanje je uručio i čestitao mu Drago Goićdirektor certifikacijske kuće SGS, koja je i provela recertifikacijski audit VERN’Quala, integriranog sustava kvalitete Veleučilišta VERN’.

Implementacija i kvalitetno upravljanje sustavom kvalitete dokaz je suvremene tržišne orijentacije VERN’a prema korisnicima naših usluga te njihovim zahtjevima i prepoznatim očekivanjima, kao i opredjeljenje Uprave VERN’a koncepciji kvalitete, kao strateškoj smjernici daljnjeg razvoja. Ponovnim stjecanjem ISO certifikata, VERN’ je još jednom potvrdio svoja nastojanja za jačanjem prepoznatljive pozicije u suvremenom europskom prostoru visokog obrazovanja.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.5.2018.