VERN'ovo Savjetovalište

VIRTUAL COFFEE: „Kako do prakse i karijere kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj?“

Rezerviraj si termin u utorak 25. svibnja u 15:20 sati na MS Teamsu.

Vitual Coffee na Sveučilištu VERN’

Želiš li saznati kako ostvariti karijeru u Kauflandu koji je nositelj Top Employer 2021 certifikata u Hrvatskoj i Europi? Koje sve mogućnosti Kaufland nudi studentima? Kome se javiti za praksu ili posao? Što nudi Trainee program?

Ako je tvoj odgovor DA, pozivamo te na VIRTUAL COFFEE na kojem ćeš saznati odgovore na ova, ali i druga važna pitanja za početak poslovne karijere.

Dunja Firšt, direktorica Sektora ljudskih resursa i Renata Banović Lonjak, voditeljica Službe selekcije i brige za zaposlenike predstavit će mogućnosti za potencijalnu karijeru i praksu u Kauflandu. Kolegice i kolege koji su karijeru započeli u Kauflandu na „Trainee poziciji“ podijelit će ti svoja iskustva karijernog napredovanja u Kauflandu.

VIRTUAL COFFEE održat će se 25. svibnja u 15:20 sati putem Microsoft Teamsa, a pozivnicu ćeš pronaći na svome Eduneta portalu. Sve što trebaš je doći na virtualnu kavu u navedeno vrijeme (prijava obavezna, aktivacija prijave na Studomaticu 20.05. od 14:00 do 24.05.2021. do 23:59).

Pripremi si neki topli ili osvježavajući napitak i doznaj korisne informacije, a imat ćeš priliku postaviti i razna pitanja te porazgovarati s nama o ovoj temi. Upravljaj svojom karijerom.

Kao dio Schwarz grupacije, Kaufland je jedna od vodećih trgovačkih kompanija na europskom tržištu, ne samo u Hrvatskoj, već i u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji. Visoke standarde i izvrsne rezultate u području upravljanja ljudskim potencijalima, potvrdio je i drugu godinu za redom Top Employers Institute, dodijelivši im certifikat Top Employer. Ovo prestižno međunarodno priznanje ističe Kaufland kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj i Europi.

Veselimo se druženju i pozdravljamo te iz VERN’ Savjetovališta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.5.2021.