#EducationmeetsBusiness

Zašto studirati na VERN’ovom specijalističkom studiju poduzetničkog menadžmenta

Na tržištu rada je sveprisutna potreba za sposobnim, etičnim te poslovno obrazovanim poduzetnicima i poduzetnički orijentiranim menadžerima, koji su istovremeno osposobljeni za kvalitetno komuniciranje i upravljanje poslovnim procesima u tranzicijskom okruženju punom poslovnih prilika.

Zašto studirati na VERN’ovom specijalističkom studiju poduzetničkog menadžmenta

Na tržištu rada je sveprisutna potreba za sposobnim, etičnim te poslovno obrazovanim poduzetnicima i poduzetnički orijentiranim menadžerima, koji su istovremeno osposobljeni za kvalitetno komuniciranje i upravljanje poslovnim procesima u tranzicijskom okruženju punom poslovnih prilika, ali i rizika. Zbog velike potražnje za ovakvim kadrovima, na tržištu se moguće nametnuti jedino konkurentnim suvremenim specijalističkim znanjima i kompetencijama, koje menadžerima omogućuju donošenje brzih, učinkovitih i profitno orijentiranih poslovnih odluka.

VERN’ov specijalistički diplomski studij Poduzetnički menadžment je koncipiran prema najaktualnijim tržišnim standardima, a nastao je na temelju identifikacije potreba tržišta rada u privatnom i javnom sektoru te kao odgovor na potrebu za cjeloživotnim poslovnim obrazovanjem. Profesionalno formiranje multidisciplinarno obrazovanih menadžera glavna je odlika studija, a budući poduzetnički orijentirani menadžeri steći će neophodne kompetencije:

  • za poduzetničko upravljanje i interno poduzetništvo u velikim poduzećima,
  • za rast i profesionalizaciju menadžmenta obiteljskih poduzeća,
  • za generacijsku tranziciju u obiteljskim poduzećima,
  • za vođenje ustanova i neprofitnih organizacija,
  • za internacionalizaciju poslovanja,
  • za uvođenje dobrih informacijskih praksi i uspostavljanje baze business intelligencea za donošenje poslovnih odluka,
  • za uspješnije upravljanje inovacijama i tehnološkim razvojem.

Saznajte više informacija o studiju i načinu prijave.

(pripremio: Luka Šipić)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.10.2018.