Studentsko natjecanje

Čestitamo – VERN’ovim studentima 1. mjesto na ovogodišnjem studentskom natjecanju „TurizmiKA“

Cilj natjecanja bio je potaknuti kreativnost i inovativnost studenata, koji su imali zadatak osmisliti inovativni turistički proizvod.

Rika Szabo, Marko Lovrić i Filip Mikić

VERN’ovi studenti Rika Szabo, Marko Lovrić i Filip Mikić osvojili su prvo mjesto na ovogodišnjem studentskom natjecanju „TurizmiKA“, koje je održano krajem studenoga u Karlovcu u okviru 1. međunarodne konferencije studenata „TurizmiKA“ – šetnja gradom susreta.

Konferencija je okupila brojne studente iz područja turizma i ugostiteljstva iz Hrvatske i inozemstva, a tema konferencije bila je „Agroturizam – izazovi i razvoj turističkog proizvoda“, dok je tema studentskog natjecanja bila osmisliti inovativni turistički proizvod u tom segmentu i predstaviti ga kroz studiju poslovnog slučaja.

Nakon evaluacije svih predstavljenih projekata, stručno povjerenstvo je VERN’ove studente proglasilo pobjednicima case-study natjecanja (s projektom „Od polja do krigle“), dok su drugoplasirani bili studenti Veleučilišta u Karlovcu, a trećeplasirani studenti Visoke turističke škole strukovnih studija iz Beograda.

Čestitamo našim studentima na osvajanju ovog natjecanja, a detaljnije informacije o cijelom događaju možete pročitati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 18.1.2019.