Znanstveno istraživački rad

Članice naše akademske zajednice izlagale na 20. međunarodnom simpoziju o kvaliteti „Quality – yesterday, today, tomorrow“

Studentica Zrinka Mrkonjić i profesorica, dr. sc. Diana Plantić Tadić, predstavile su znanstveni rad „Social responsibility as a brand feature within the rebranding process: Case from Croatian market“.

Članice naše akademske zajednice – studentica Zrinka Mrkonjić i profesorica, dr. sc. Diana Plantić Tadić sudjelovale su na 20. međunarodnom simpoziju o kvaliteti Hrvatskog društva menadžera kvalitete, koji se održao krajem ožujka, pod nazivom  „Quality – yesterday, today, tomorrow“.

Na simpoziju je sudjelovalo više od stotinu sudionika iz petnaest zemalja, a održan je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Naše su predstavnice pred brojnim stručnjacima predstavile znanstveni rad  „Social responsibility as a brand feature within the rebranding process: Case from Croatian market„, koji su izradile u koautorstvu s još jednom našom predavačicom, dr. sc. Jadrankom Ivanković. Njihovo izlaganje i prezentacija rezultata istraživačkog rada potaknuli su značajan interes sudionika, što je iniciralo dulju diskusiju na izloženu temu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 2.4.2019.