„Ladies of New Business“

Digitalni karanfili – Naša predavačica Ivanka Šaravanja mentorira nove ICT i digital poduzetnice

Predavačica na VERN'ovom preddiplomskom studiju Odnosi s javnošću i studij medija, Ivanka Šaravanja, članica je ovogodišnjeg mentorskog tima u programu Digitalni karanfili.

Predavačica na VERN’ovom preddiplomskom studiju Odnosi s javnošću i studij medija, Ivanka Šaravanja, članica je ovogodišnjeg mentorskog tima u programu Digitalni karanfili, koji će se održati u okviru konferencije „Ladies of New Business“.

Uz našu kolegicu, specijalisticu za krizno komuniciranje u Zagrebačkoj banci, mentorski tim čine i Jelena Prstačić, direktorica Digitalnih kanala komunikacije Zagrebačke banke te Vanja Šarac, specijalistica za marketinške komunikacije, također u Zagrebačkoj banci.

Ivanka Šaravanja na VERN’ovom studiju PR-a predaje već treću godinu, a smatra kako je mentoriranje vrlo pozitivna metoda, jer iako se na pogreškama najbolje uči, bolje je učiti na pogreškama drugih, nego na vlastitim.

Digitalni karanfili naziv je mentorskog programa koji se održava u okviru konferencije „Ladies of New Business“, a u kojem mentorski tim savjetuje djevojke i žene zainteresirane za poslovni razvoj ili poduzetnički iskorak u ICT i digital sektoru.

Više informacije možete pročitati OVDJE.