Iz medija

Jutarnji list: Kontinuitet, fleksibilnost i entuzijazam predavača i studenata obilježja su online nastave na VERN’u

Za Jutarnji list govore profesorica psihologije doc. dr. sc. Irena Miljković Krečar te studentice Karla Gregl i Lea Švec Dumbović.

Doc. dr. sc. Irena Miljković Krečar, Lea Švec Dumbović i Karla Gregl.

Kako izgledaju predavanja, učenje, rad na projektima i usvajanje novih znanja „iza vrata tzv. virtualnih fakulteta“, odnosno online?

Na VERN’u se online nastavni proces odvija neometano, prema uobičajenom rasporedu,  zadržavajući sva glavna obilježja redovite nastave u predavaonicama, a to su interaktivnost i visoka zastupljenost praktičnog rada te rješavanja problema kroz predavanja, vježbe i seminare.

Svoj iskustva i dojmove naši su nam studenti i predavači dosad iskazali u anketi o zadovoljstvu online nastavom te u izjavama na društvenim mrežama. Kako izgleda rad sa studentima u online okruženju, kako se prate predavanja i surađuje na projektima, koje se šaljive situacije događaju za vrijeme predavanja, te što im svima nedostaje za Jutarnji list su otkrile naša profesorica psihologije doc. dr. sc. Irena Miljković Krečar te studentice Karla Gregl i Lea Švec Dumbović.

Članke iz Jutarnjeg lista možete pročitati u nastavku, klikom na fotografije. 

Odjel za komunikacije
Jutarnji list
Datum objave: 3.5.2020.