„Financijska pismenost za studente“

Jutarnji list: Upoznajte VERN’ove studente čije su ideje bile najbolje na natječaju „Financijska pismenost“

Na natječaju AZ mirovinskih fondova naši su studenti imali zadatak osmisliti najbolje načine prezentacije financijskih pojmova na raznim medijskim platformama, a koliko su bili kreativni govori i činjenica da na natječaju nismo imali jedno, nego čak tri najbolja projektna rješenja.

VERN’ovi studenti Petar Barec, Laura Vrbanić i Matea Marasović s predavačicom Marijom Volarević.

Projekti čak troje naših studenata proglašeni su najboljima na natječaju AZ mirovinskih fondova na temu poticanja financijske pismenosti, i to studenata – preddiplomskog studija Odnosi s javnošću Petra Bareca, Laure Vrbanić i Matee Marasović.

Riječ je o natječaju „Financijska pismenost za studente“ AZ mirovinskih fondova koji su nakon Ekonomskog i Grafičkog fakulteta, raspisali projektni zadatak i za sve zainteresirane VERN’ove studente, a tema je bila osmisliti projekt prezentacije tema s područja s područja financijske pismenosti s naglaskom na mirovinsku štednju, među studentskom populacijom koristeći razne medijske platforme poput Instagrama, TikToka, Linkedina, Twittera, Facebooka, Youtubea, stripova, infografika, itd.

Iako se na natječaju birao samo jedan najbolji projekt, prijedlozi naših kolega bili su toliko dobri da je ocjenjivački žiri čak tri rješenja proglasio pobjedničkima. Kako su naši studenti zamislili svoja projektna rješenja pročitajte i pogledajte u video prilogu na portalu Jutarnjeg lista.

Laura, Matea, Petre, čestitamo!

Odjel za komunikacije
jutarnji.hr
Datum objave: 27.12.2021.