Odnosi s javnošću

„Mlada nada“ HUOJ-a: VERN’ovim studenticama priznanje „u kategoriji izvan konkurencije“

Iako su se naše studentice svojim projektima natjecale u kategoriji „Komunikacijski projekt“, stručni žiri je odlučio da njihovi projekti značajno nadilaze kriterije za ocjenu radova u toj kategoriji.

Na dodjeli godišnjih studentskih nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) – „Mlada nada“ – koja je održana početkom prosinca u Zagrebu, VERN’ovim studenticama Magdaleni Denoni i Marini Kirinčić Zupičić, uručene su potvrde o sudjelovanju, kao priznanje izvrsnosti za njihove projekte u „kategoriji izvan konkurencije“.

Iako su se naše studentice svojim projektima natjecale u kategoriji „Komunikacijski projekt“, naravno, izrađen u okviru studija, stručni žiri za dodjelu nagrada odlučio je da njihovi projekti nadilaze kriterije za ocjenu radova u ovoj kategoriji te ih je, zbog izvrsnosti njihovih projekata, izdvojio iz konkurencije ostalih natjecatelja i nagradio zasebnim priznanjima.

Priznanja im je uručio mr. sc. Zdeslav Milas, član stručnog žirija za ocjenu studentskih projekata.

Na dvodnevnom programu dodijele nagrada nastupili su i naši predstavnici prof. dr. sc. Lana Hudeček te alumni Igor Ćutuk, koji su održali zajedničku radionicu na temu „Hrvatski jezik u odnosima s javnošću“.

Cilj nagrade „Mlada nada“, Hrvatske udruge za odnose s javnošću je promicati izvrsnost među studentima te ih motivirati za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata koji polažu kolegije ili studije iz područja odnosa s javnošću. 

Zadovoljstvo nam je da je krovna PR udruga u Hrvatskoj prepoznala izvrsnost naših studentica!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.12.2016.