Terenska nastava

VERN’ovi strani Erasmus studenti u okviru terenske nastave otkrili čari Istre

U pratnji predavača Krasnodara Peršuna te Dubravka Krausa, voditelja Ureda za međunarodnu suradnju, naše su strane kolege posjetile istarske gradove Motovun i Rovinj.

Erasmus studenti iz Francuske, Španjolske, Austrije, Nizozemske, Litve, Slovenije, Poljske i Turske, koji na VERN’u studiraju u okviru Erasmus programa međunarodne razmjene, krajem studenoga su u okviru terenske nastave posjetili najuspješniju hrvatsku turističku regiju, Istru.

U pratnji predavača Krasnodara Peršuna te Dubravka Krausa, voditelja Ureda za međunarodnu suradnju, naše su strane kolege posjetile istarske gradove Motovun i Rovinj, čija su im bogata kulturna i povijesna baština i arhitektonsko naslijeđe  poslužili kao izvrsna kulisa za foto sessione i upoznavanje povijesne jezgre.

Također su doznali više informacija o turističkoj ponudi jedne od najrazvijenijih hrvatskih županija, a dio studenata koji slušaju kolegij Fotonovinarstvo je u okviru terenskih vježbi obavio i foto snimanja na atraktivnim istarskim lokacijama.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 16.12.2016.