Ideje koje mijenjaju svijet

Naša diplomantica Tena Pick održala govor na TEDx konferenciji

Dosad je za svoj rad nagrađena međunarodnim priznanjima: Global CSR Leadership Award, 100 Global Sustainable Leaders Award, Iconic Women award i LEAP Summit 2018 Award.

Tena Pick tijekom gostovanja na VERN’u

Naša diplomantica Tena Pick, stručnjakinja za socijalno poduzetništvo i osnivačica projekta Kal, koja je razvijala projekte po Dubaiju, Bliskom Istoku, Karibima, Aziji i Indiji, krajem prošle godine održala je govor na TEDxGurugramWomen konferenciji.

Riječ je o TEDxovoj inicijativi u Indiji za poticanje ženskog poduzetništva i ohrabrivanje žena, a naša je Tena govorila o temi „jednakosti muškaraca i žena i pružanja jednakih mogućnosti za poslovni uspjeh“.

Cijeli Tenin govor možete pogledati u nastavku.

Inače, Tena redovito nastupa na konferencijama o socijalnom poduzetništvu diljem svijeta i stalna je suradnica međunarodnog poslovnog magazina Entrepreneur, za područje Srednjeg Istoka. Dosad je za svoj rad na području poticanja ženskog poduzetništva, jednakosti i društvene odgovornosti nagrađena međunarodnim priznanjima: Global CSR Leadership Award, 100 Global Sustainable Leaders Award, Iconic Women award i LEAP Summit 2018 Award u kategoriji „The best young social entrepreneur“.

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 21.5.2020.