Studentska pitanja

Našem studentu Ivanu Pnjaku drugi mandat na mjestu predsjednika Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola

Predsjedniku Udruge studenata VERN'a ovo je drugi izbor na ovu čelnu poziciju.

Ivan Pnjak, student VERN’ovog diplomskog studija Upravljanje ljudskim potencijalima

Na 60. sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, VERN’ov student Ivan Pnjak je većinom glasova svih članova ponovno izabran za predsjednika Vijeća koje predstavlja i zastupa interese svih studenata veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj.

Ivanu, koji je ujedno i predsjednik Udruge studenata VERN’a, ovo je drugi izbor na čelnu poziciju u ovom krovnom tijelu, nakon prošlogodišnjeg prvog mandata.

Na sjednici su također izabrani i ostali članovi vodstva Vijeća: Antonija Tomaš s Veleučilišta Baltazar kao tajnica Vijeća, Filip Kolenković sa Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu kao zamjenik predsjednika iz redova javnih veleučilišta i visokih škola te Nikolina Jurjević sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa kao zamjenica predsjednika iz redova privatnih veleučilišta i visokih škola.

Suradnju i odnose Vijeća studenata s međunarodnom zajednicom i akterima vodit će Mia Franić s Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću, odnose s javnošću i dionicima vodit će Lucija Kožarić s Edward Bernays University Collega, Ured za društvene aktivnosti vodit će studentica Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru Iva Maganić, dok će Ured za IT voditi Josip Vučković s Visoke škole za informacijske tehnologije.

Detaljnije informacije možete pročitati na stranici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.11.2020.