Terenska nastava

Naši studenti prisustvovali otvaranju natjecanja „Social Impact Award 2019.“

Prijave na najveće europsko studentsko natjecanje u području društvenog poduzetništva otvorene su do 1. svibnja.

VERN’ovi studenti studija preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva su u okviru terenske nastave na predmetu Socijalno poduzetništvo i društvene inovacije prisustvovali predstavljanju projekta i natjecanja Social Impact Award 2019., koje je održano u Tehnološkom parku Zagreb.

Prijave na ovo najveće europsko studentsko natjecanje u području društvenog poduzetništva otvorene su do 1. svibnja 2019., a  prijaviti se mogu sve osobe u dobi od 14 do 30 godina, prema sljedećim natjecateljskim skupinama:

  1. „Future changemakers – svi zainteresirani koji razmišljaju o pokretanju neke vrste društvenog poduzetništva, oni koji traže inspiraciju od već postojećih društvenih poduzetnika
  2. „Društveni poduzetnici” – svi zainteresirani koji već znaju i imaju ideju za pokretanje društvenog poduzetništva ili su već pokrenuli isto.

Svi zainteresirani studenti VERN’a pozvani su da se priključe na pripremne radionice, koje će se održati upravo u našim akademskim prostorima u sljedećim terminima:

Srijeda, 3. travnja 2019 od 08:00 do 11:00

„Future Changemakers“ (IMP 102)

Radionica za mlade koji žele raditi na pozitivnim promjenama.

Radionica će sudionicima pomoći u razradi njihovih ideja koje rješavaju neki društveni problem i koje mijenjaju živote ljudi. Sudionici će razraditi ideju u poslovni model koji će sadržavati osnovne elemente za daljnji rad i dobru podlogu za prijavu u SIA (SOCIAL IMPACT AWARD) program.

Srijeda, 3. travnja 2019. od 12:00 do 15:00

„Društveni poduzetnici“ (IMP 102)

Radionica za mlade društvene/impact poduzetnike koji već imaju razrađenu ideju za poduzetnički pothvat. Sudionici će dobiti povratnu informaciju na svoju ideju, dodatno će je promisliti i razraditi. Sudionici će svoj koncept pretvoriti u poslovni model s osnovnim elementima te će biti spremni za prijavu u SIA (SOCIAL IMPACT AWARD) program.

Zainteresirani za radionice, svoje prijave i upite mogu poslati na email profesorice Gordane Ćorić gordana.coric@vern.hr

Više o natjecanju pročitajte na linku pročitajte OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 29.3.2019.