Upoznavanje studija

Održan „Dan orijentacije VERN’ovih specijalističkih diplomskih studija“

Studentima su dobrodošlicu poželjeli dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i prodekanica za studije Stana Odak Krasić.

Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija

Uoči početka nastave na prvoj godini specijalističkih diplomskih studija u zimskom semestru akademske godine 2019./2020., na VERN’u je tradicionalno održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“. Studentima je ovo bila prilika da detaljnije upoznaju model studiranja na diplomskoj razini, način odabira izbornih predmeta te način polaganja ispita.

Dobrodošlicu su im poželjeli dekan VERN’a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila te prodekanica za studije Stana Odak Krasić, koja je studente kroz prezentaciju upoznala s detaljima nastavka akademskog obrazovanja na VERN’u.

Jedinstveni VERN’ov koncept obrazovanja za tržište rada studentima je predstavila Nataša Jeličić, voditeljica projekta suradnje s gospodarstvom #EducationmeetsBusiness, koja im je najavila s kojim će potencijalnim tvrtkama studenti surađivati tijekom studija te kako kroz ovaj projekt mogu stjecati vrijedno iskustvo za buduće karijere i upoznati potencijalne poslodavce.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 10.10.2019.