Odnosi s javnošću

Počele prijave za studentsku nagradu HUOJ-a „Mlada nada“

Otvorene su prijave za studentsku nagradu „Mlada nada“ – godišnju nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i podizanje interesa za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

Natječaj je otvoren od 5. rujna do 5. listopada do 12 sati, a studenti na natječaj mogu prijaviti svoje radove koje su realizirali u akademskoj godini 2017./2018., u nekoj od četiri kategorije:

Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad
Nagrada se dodjeljuje za najbolji seminarski rad iz područja odnosa s javnošću. Seminarskim radom smatra se rad koji je student izradio u sklopu studijskog programa, a za koji se smatra da predstavlja samostalnu stručnu obradu izabrane teme kojom student pokazuje teorijsko i praktično znanje kao i sposobnost samostalnog služenja literaturom.

Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad
Nagrada se dodjeljuje za najbolji diplomski rad iz područja odnosa s javnošću. Pod diplomskim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka diplomskog studija.

Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan
Nagrada se dodjeljuje za najbolji komunikacijski projekt iz područja odnosa s javnošću. Pod ovim se smatra autorski projekt koji je student samostalno izradio u sklopu nekog od kolegija tijekom studija.

Studentska nagrada HUOJ-a za završni rad
Nagrada se dodjeljuje za najbolji završni rad iz područja odnosa s javnošću. Pod završnim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka preddiplomskog studija.

Svaku pristiglu prijavu razmatrat će peteročlani stručni žiri HUOJ-a u koji je ove godine imenovana i VERN’ova predavačica Stana Odak Krasić, kao zamjenica predsjednika žirija, dok su ostali članovi: mr. sc. Zdeslav Milas, predsjednik žirija, prodekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u agenciji DIALOG komunikacije, dr. sc. Matilda Kolić Stanić, asistentica na Odsjeku za komunikologiju Hrvatskih studija te Sonja Miočić, direktorica komunikacija u Tele2 Croatia.

Više detalja o nagradi „Mlada nada“ i načinu prijava možete saznati OVDJE

Podsjetimo, VERN’ove su studentice Magdalena Denona i Marina Kirinčić Zupičićprije dvije godine na ovom natječaju bile nagrađene posebnim priznanjima za izvrsnost

Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.9.2018.