Tvrtke-partneri

VERN’ovi studenti razvijaju projekte za neke od najboljih tvrtki u Hrvatskoj

Učenje uz rad – stjecanje adekvatnih teorijskih osnova i primjenjivih praktičnih znanja te njihova aplikacija u stvarnoj poslovnoj praksi – obilježja su to jedinstvenog VERN'ovog obrazovnog koncepta „tvrtke partneri“.

VERN’ovi studenti razvijaju projekte za neke od najboljih tvrtki u Hrvatskoj

Učenje uz rad – stjecanje adekvatnih teorijskih osnova i primjenjivih praktičnih znanja te njihova aplikacija u stvarnoj poslovnoj praksi – obilježja su to jedinstvenog VERN’ovog obrazovnog koncepta „tvrtke partneri“.

Jeste li ikada zamišljali da već kao studenti razvijate poslovna rješenja za svoje potencijalne buduće poslodavce i surađujete s predstavnicima tih tvrtki? Jeste li se ikada zapitali kako ćete točno svoja akademska znanja primjenjivati u stvarnim poslovnim situacijama?

Zamislite sljedeću mogućnost: da kao grupa studenata razvijate projekte za primjerice Uber, Coca-Colu, UNICEF, Hrvatski telekom, Raiffeisen bank, Metro, RTL, Valamar i još mnogo drugih uspješnih tvrtki iz sektora financija, turizma, informatike, trgovine itd. Pritom vas kroz izradu projekata vode i savjetuju poslovni i akademski mentori, odnosno predstavnici tih tvrtki i predavači na studiju, kojima za kraj predstavljate svoja konačna rješenja i stječete neprocjenjivo iskustvo učenja rješavajući poslovne situacije koje se odvijaju u stvarnim tvrtkama na tržištu.

Upravo na taj način studenti VERN’ovih diplomskih studija su dosad već osmišljavali uslugu UBERboat, projekte nagrađivanja zaposlenika za Rimac automobile i Coca-Colu HBC Hrvatska, televizijske preferencije gledatelja za Hrvatsku radio-televiziju, employer branding strategije za Valamar i JYSK, medijske priloge za lokalne izbore za RTL, promotivne strategije za UNICEF i Hrvatski telekom, komunikacijsku platformu za društveno odgovorno poslovanje Raiffeisen banke, poslovna mobile device rješenja za Combis i mnogo drugih tvrtki – ukupno više od 20 različitih poslovnih projekata.

Kako je koncipiran rad studenata na tim projektima i kakva su njihova iskustva nakon razvoja projekata za tvrtke-partnere možete saznati u zadnjem broju VERN’uma.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.9.2018.