Mobilnost studenata

Pozitivni dojmovi Erasmus studenata o studiranju na Sveučilištu VERN’

Fabiënne iz Nizozemske i Marie iz Francuske su na LinkedIn profilima prenijele svoje pozitivne dojmove o studiranju u Zagrebu.

Dojmovi stranih studenata o studiranju na Sveučilištu VERN’

U zimskom semestru ove akademske godine 50 stranih studenata na Sveučilištu VERN’ je slušalo kolegije iz raznih tematskih područja koja se izučavaju na našim preddiplomskim studijima. Nakon završenog semestra i povratka na matična visoka učilišta u svoje države, nekolicina njih je u javnim objavama na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn prenijela svoje pozitivne dojmove o studiranju na VERN’u.

Tako je Fabiënne van der Made s nizozemskog Veleučilišta Avans istaknula kako ju je studiranje na VERN’u i u Zagrebu podsjetilo na vrijednosti međunarodne mreže poznanstava, kulturnih različitosti i osobnog razvoja.

Marie Fitoussi s francuske EFAP – École de nouveaux métiers de la communication svoj je Erasmus semestar na VERN’u opisala kao „bogat učenjem i emocijama“, a posebno je zahvalila na izvođenju cjelovitih kolegija, kao i našem Uredu za međunarodnu suradnju.

Čestitamo im na uspješnom završetku zimskog semestra na VERN’u!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 28.2.2022.