Konferencije

Predstavnice VERN’a izlagale na međunarodnoj konferenciji o poduzetničkom učenju

Naša predavačica Marija Volarević i studentica Marija Galijatović su predstavile rezultate svog istraživanja.

Marija Volarević na panelu

Na nedavno održanoj 10. međunarodnoj konferenciji o poduzetničkom učenju „International Conference on Entrepreneurial Learning – ICEL“ predstavljeni su rezultati istraživanja koje su provele naša predavačica Marija Volarević i studentica Marija Galijatović.

Rezultate je na konferenciji predstavila kolegica Volarević koja je istaknula kako se njihov rad bavio ulogom digitalnih influencera u promociji proizvoda u Hrvatskoj.

„Na konferenciji smo dosta razgovarali o novim poslovnim modelima u razvoju poduzetništva. Pritom su se društveni mediji nametnuli kao značajni u osobnoj komunikaciji (P2P), ali i u poslovnoj komunikaciji s korisnicima(B2C) i obrnuto, korisnici s tvrtkama (C2B). Budući da tradicionalni marketing i standardno internetsko oglašavanje ne zadovoljavaju potpuno potrebe korisnika, tvrtke koriste različite pristupe kako bi privukle pozornost potrošača i promovirale svoje proizvode i usluge na inovativan način. Korištenje influencera u tom je kontekstu upravo taj inovativan način“, istaknula je naša predavačica nakon konferencije.

Marija Volarević na panelu
Odjel za komunikacije
Datum objave: 3.12.2020.