Poduzetništvo i gospodarske prilike

Udruga studenata VERN’a vas poziva na besplatni blok webinar o poduzetništvu

Online okrugli stol i webinar će se održati preko Zooma, u partnerstvu s Hrvatskom obrtničkom komorom.

Najava događanja

Pokretanje vlastitog posla ili proširenje postojećeg poslovanja u jeku pandemije koronavirusa na prvu se doima kao lijepa ideja, no kako poslovanje učiniti jednostavnijim, efikasnijim i sigurnijim za poduzetnike u Hrvatskoj? Kako na krizu gledati kao na priliku?

Udruga studenata VERN’a (USV) vas poziva da odgovore na ova pitanja saznate na besplatnom online okruglom stolu i blok webinaru koje organiziraju u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom (HOK) u utorak 8. prosinca.

Događanje će se održati preko platforme Zoom od 16 do 18 sati, a sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu ONLINE PRIJAVU.

Okrugli stol i webinar dio su projekta HOK-a „Promocija poduzetništva“, a održat će se pod nazivom „Promocija samozapošljavanja, e-trgovine te alternativnog i online rješavanja sporova“.

Upravo će to biti i glavne teme diskusija koje će moderirati iskusni stručnjaci iz područja e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova Siniša Begović i pravnica Suzana Kolesar.

„Izrazito nam je drago da kao studentska udruga možemo sudjelovati u organizaciji aktivnosti projekta ove vrste, a samim time, nadamo se, i pomoći budućim mladim poduzetnicima iz redova studenata. COVID-19 nas je spriječio u mnogočemu, ali dao priliku za intenzivniji i brži prijenos znanja time što smo primorani koristiti dosege novih tehnologija. Teme ovih online okruglih stolova su veoma korisne za vrijeme aktualne pandemije koronavirusa, stoga pozivam sve mlade i one kojima navedene teme mogu biti od koristi na aktivno sudjelovanje u blok webinaru“, istaknuo je Filip Mikić, tajnik Udruge studenata VERN’-a.

Više informacija o projektu HOK-a možete saznati na SLUŽBENOJ STRANICI.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 3.12.2020.