Ispitni rokovi

Preporuke za studente tijekom ispitnih rokova i studijskih vježbi u svibnju i lipnju

Ispitni rokovi i vježbe će se održavati u prostorima VERN'a, sukladno epidemiološkim preporukama.

Drage kolegice i kolege studenti,

kao što smo vam već najavili, prema odluci dekana VERN’a od ponedjeljka 18. svibnja počinju se održavati ispitni rokovi na VERN’ovim specijalističkim diplomskim i preddiplomskim studijima, kao i nastava na određenim predmetima čije se gradivo zbog specifičnosti nije moglo izvoditi u online nastavi.

Proljetni ispitni rok za specijalističke diplomske stručne studije održat će se od 18. svibnja do 5. lipnja, a vrijeme održavanja ispita i raspored dvorana bit će objavljen na portalima studenata diplomskih studija.

Ispitni rok na preddiplomskim stručnim studijima, za predmete zimskog semestra, održat će se od 25. svibnja do 5. lipnja, a vrijeme održavanja ispita i raspored dvorana bit će objavljen na portalima studenata preddiplomskih studija.

Pozivamo sve studente i predavače na suradnju i pridržavanje epidemioloških preporuka za čije je provođenje na VERN’u osigurano:

  • potpisivanje izjave za studente kojom potvrđuju da nemaju izdano rješenje o samoizolaciji zbog bolesti povezane s korona virusom
  • provjera tjelesne temperature bez kontaktnim toplomjerom, prilikom ulaska u prostor VERN’a, koja ne smije biti viša od 37 stupnjeva
  • dezinficiranje ruku te pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o osobnoj higijeni
  • nošenje jednokratnih zaštitnih maski i rukavica, koje možete preuzeti na porti na I. i II. katu (obavezno za studente u informatičkim predavaonicama, preporučljivo za sve ostale)
  • održavanje preporučenog međusobnog razmaka od 2 metra udaljenosti prilikom boravka u predavaonicama, prema unaprijed predviđenom rasporedu sjedenja
  • redovita dezinfekcija površina u predavaonicama prije provođenja ispita i vježbi, između različitih termina ispita i vježbi te nakon korištenja predavaonica

Molimo sve studente da se nakon završetka ispita/vježbi ne zadržavaju u predavaonicama niti na hodnicima VERN’a.

Pozivamo vas da na vašim studentskim portalima pročitate ove odluke i preporuke koje su objavljene pod izbornikom Dokumenti na desnoj strani.

Budite odgovorni i želimo vam ugodan povratak u studentske klupe i uspješno ispitno razdoblje.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 15.5.2020.