Studentsko događanje

PRiče, iće i piće: studenti organizirali događanje na kojem su predstavili interni projekt i prezentirali ideje pred stvarnim klijentima

#onokad seminarska nastava postane stvarno (i zabavno) iskustvo

S povratkom studenata u prostore Sveučilišta VERN’ vratila se energija i želja da seminarska nastava postane nešto više. Tako su studenti druge godine preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija organizirali događanje u prostorima VERN’a na kojem su prezentirali svoja postignuća odrađena u sklopu seminarske nastave na dva kolegija.

Iz kolegija Interno komuniciranje studenti su radili na zajedničkom internom projektu, a to je studentska kuharica koja donosi razne savjete i prijedloge za ljetne tulume i zabave. U sklopu zadatka studenti su bili podijeljeni u nekoliko timova u kojima su osmišljavali koncept kuharice, tematske zabave te samostalno napisati, snimiti i koncipirati u pravu kuharicu. Koliko su bili uspješni i kako je završila njihova interna akcija predstavili su na početku događaja. A ako i vama nedostaje ideja za prigodne zabave možete prelistati digitalno izdanje kuharice: Studentska kuharica.  

Drugi dio događanja odnosio se na seminarski projekt kolegija Digitalno komuniciranje u sklopu kojeg su studenti radili digitalnu strategiju i kreativne prijedloge za stvarne klijente. Veliki dio klijenata pridružilo se događaju u prostorima Sveučilišta VERN’, a ostali su pratili studentska izlaganja putem MS Teamsa.   

Kao i svako pravo događanje i ovo je bilo puno iznenađenja. Nakon predstavljanja kuharice i prezentacije digitalnih rješenja pred klijentima, svi uzvanici pozvani su na druženje i zakusku koju su pripremili, organizirali i dekorirali sami studenti.

Mirisi i okusi odmah su se pograbili, ali dojmove, osmijehe i druženje vam donosimo u fotografijama.

Odjel komunikacija
Datum objave: 21.6.2021.