Svečana promocija 2015.

Promovirana 14. generacija diplomanata VERN’a

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pred oko 2.000 uzvanika, dodijeljene su diplome više od 400 studenata 14. generacije diplomanata Veleučilišta VERN'.

Svečana promocija 2015.

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pred oko 2.000 uzvanika, dodijeljene su diplome više od 400 studenata 14. generacije diplomanata Veleučilišta VERN’, koji su ove godine diplomirali na VERN’ovim preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima.

Dekan Veleučilišta VERN’ prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i predsjednik Upravnog vijeća VERN’a Branko Štefanović čestitali su 14. generaciji na njihovom uspjehu te su im poželjeli puno osobne sreće i poslovnog uspjeha.

„Iskustva nam pokazuju da upravo stručni studiji, koji su povezani sa svijetom prakse i tržištem rada, pružaju bolje kompetencije mladima za prvo radno mjesto. U prostoru visokog obrazovanja u EU, stručni studiji su se profilirali kao jedan od glavnih instrumenata za stjecanje potrebnih kompetencija te se izborom tih studija povećavaju prilike za brzo zapošljavanje. Naša iskustva nam pokazuju da su VERN’ovi studiji na razini postignuća drugih stručnih studija u EU“, naglasio je dekan Vlatko Cvrtila.

Svečana promocija 2015.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Vedran Mornar studentima je čestitao putem prigodne video poruke. 

„Dobili ste formalnu kvalifikaciju jednog od najkvalitetnijih visokih učilišta u zemlji. Ali nemojte da vas taj uspjeh uspava, jer današnje vrijeme je dinamično. Desetak zanimanja koja su danas među najatraktivnijima nisu postojala prije deset godina, a procjenjuje se da za deset godina neće postojati čak pedeset posto današnjih zanimanja. Pred vama je zato cjeloživotno učenje, jer bez toga u današnjem svijetu uspjeha nema“, poručio je ministar Mornar.

Diplomantima su diplome uručili dekan Vlatko Cvrtila i prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić, a putem video poruka su im čestitali i renomirani sportaš i hrvatski olimpijac Željko Mavrović, VERN’ov izvršni direktor za sport, Azra Bračković, VERN’ova diplomantica i Manufacturing Area Procurement Manager za Sjevernu Europu u Exxon Mobileu te kolege studenti i profesori.

Sudionike svečanosti zabavljali su Gibonni i Akademski zbor Vladimira Preloga, uz voditeljsku palicu Daniele Trbović.

Više fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici!

LinkedIn Add to Profile button
 
Svečana promocija 2015.
Odjel za komunikacije
Datum objave: 25.5.2015.